Ik wweet waar jouw huis wwoont - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van hanneke brakel - WaarBenJij.nu Ik wweet waar jouw huis wwoont - Reisverslag uit Paramaribo, Suriname van hanneke brakel - WaarBenJij.nu

Ik wweet waar jouw huis wwoont

Door: Hanneke

Blijf op de hoogte en volg hanneke

18 November 2012 | Suriname, Paramaribo

Ik ben nu 5 dagen thuis en langzaam begin ik wat bij te komen. De laatste dagen in Suriname zijn voorbij gevlogen. Zo ben ik met Lucio naar een familiefeestje geweest,met Oma naar de Hindostaanse feesten en met Bernadien gaan kijken waar haar huis woont en heb voor haar foto's gemaakt van het heerlijke huis.
Op de terugweg zijn we wat gaan drinken met de familie van Lucio en 's avonds ben ik mee genomen voor een laatste borreltje. Oma krijgt de volgende dag een dikke knuffel en zelfs Glenn wenst me via de mail en uit Nederland, een fijne terugreis. Mijn buurmeisje brengt mij naar het vliegveld en dan is het echt tijd om te gaan. Dag Suriname!

Ik heb bij terugkomst een feestje vanwege het afstuderen. Thuis koop ik nieuwe kussenhoesjes, warme plaids en een vracht aan kaarsjes. De houtkachel is elke dag aan en Merel (en een beetje ik) bakt een eerste appeltaart.
Ik ben direct aan het aarden hier en mis tegelijkertijd Suriname.
Ik geniet heel erg thuis en heb weer allerlei plannetjes.

• 18 November 2012 - 22:35

Ernsto:

hallo Hanneke,
    Fijn en tegerlijk verrassend jouw bericht van 18 november j.l.
    Op de een of andere manier heb ik iedere keer weer genoten
    van je belevenissen. Vandaar het onderstaande:
    Lieve lieve Hanneke.,,
    Ontzettend leuk dat je van Suriname genoten hebt.
    Ja ik ben er geboren dus ik weet er alles van.
    Je bent van Suriname gaan houden en voelde je echt thuis.Ik hoop dat jouw man zich ook vermaakt heeft.
    Als je oprecht van Suriname houdt,dan zullen het land en de mensen ook van je houden.Ik heb erg van je verhalen genoten en als bezoeker van je web-site zeg ik...Kom gauw weer terug naar Suriname en wederom....Welkom!!
    Suriname staat voor een ieder open ongeacht je huidskleur of geloof.

• 19 November 2012 - 19:26

Hanneke Van Brakel:

Hey, wat een lief bericht. Nou weet ik niet meteen wie er achter dit email adres zit? Wie ben je?

Groetjes Hanneke